meesteres met leren zweep
Naam: Amaryllis
Leeftijd: 51 jaar
Plaats: Veenendaal

Het is al tijden een droom/fantasie van mij om mijn slaaf zijn ballen af te binden… Maar de meeste slaven welke zijn geweest zijn echte mietjes! Durf jij wel?

Ik ga jou ballen afbinden, maar ik heb wel een eis! Dat is dat jij geschoren ballen hebt. Ik ga niet in dat smerige schaamhaar van je zitten met mijn zachte mooie handjes.

Verder heb ik haast! Dus wanneer je je aanmeld als mijn gebruiks slaaf, wil ik dat je desnoods vanavond nog langs komt! Als je afspraken zeg je maar af. Want je hebt je meesteres al veelste lang laten wachten, om haar fantasie uit te voeren! Jouw testiekels worden mijn bezit, ik bepaal wat er mee gebeurd!

Als jij vanavond voor mijn deur staat doe ik open. Mijn strenge meesteressen outfit heb ik dan al aan. Ik trek je gelijk aan je haren naar binnen, en ik beveel je om direct op de keukentafel te gaan zitten!

Ik eis dat je direct helemaal uitkleed. Gelijk voel ik even met mijn mooie zachte hand aan je ballen om ze te keuren. Wanneer je balzak goedgekeurd is, pak ik gelijk een stuk touw erbij.

Direct begin ik je ballen af te binden! Want jou ballen zijn nu van mij Whahaahaha. Je hebt pech vandaag want ik ben in een keiharde mood! Daarom trek ik het touw rondom je testikels ook strak aan, als straf dat ik zo lang heb moeten wachten op jou, om mijn fantasie in vervulling te laten gaan! Na enige tijd zie ik jou ballen al flink paars worden hmmmm.

Dit is wat IK wil! Schiet op en bied je zo snel mogelijk aan mij aan! Stuur mij direct een bericht. Zoals je weet: IK HEB HAAST!

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024