Naam: Christiona
Leeftijd: 38 jaar
Plaats: Den Bosch

Ik ben een flinke bondage Meesteres uit Den Bosch in het bourgondische Brabant. Ik heb stevige dijen, ben behoorlijk groot en heb hele grote tieten.

Ben je slaaf, hou je van panties, lingerie, dikke memmen, leer, hoge hakken, plassex maar vooral van bondage dan heb je met mij een all in one pakket gewonnen.

Je mag bij mij thuis aanbellen nadat ik je per mail heb goed bevonden om hierheen te mogen komen. Je net stipt op tijd want ik dult het niet om te wachten op een onderkruipsel als jij. 5 minuten te laat en je kunt rechtsomkeerd naar huis terug.

Als je wel op tijd bent dan zal ik eerst eens kijken of je wel geschikt bent en verder mag komen dan alleen mijn gang. Trek je uit zeg ik snerpend, en snel een beetje! Benen wijdt! Ik pak mijn kleinste zweepje en tikkel terwijl ik dat zeg aan de binnenkant van je dijen.

Je lulletje is zo klein dat hij niet eens naar beneden wijst sletje dat je bent! Ik pets met mijn zweepje op je piemel om er wat meer bloed in te krijgen zodat hij een formaatje groter zal worden. Daarna neem ik een cockring, een rubberen en zeg je die om te doen zodat het bloed niet terugstroomt je lichaam in, dat zou zonde zijn van mijn werk.

Niet voor niets ben ik een bondage meesteres en ik zal dan ook vrijwel meteen beginnen om je vast te binden om je zo een stuk afhankelijker van me te maken. Ik steek een butt plug in je reet en mijn witte touw trek ik stevig tussen je reet. Zo, zeg ik, daar komen geen strontvlekken op!

Zo een hulpeloos vastgebonden sletje kan naatuurlijk niks meer beginnen tegen een bondage Meesteres en daar wil ik dan ook graag misbruik van maken want ik haal als verassing al mijn attributen tevoorschijn. Klemtangen, tepelklemmen, gewichten, mondprop en nog veel meer.

Omdat ik een speidstang tussen je benen heb gezet kan ik makkelijk aan je balzak komen om er wat klemmetjes op te zetten. Een gewichtje van 200 gram moet dat wel kunnen houden dacht ik zo. Mond open zeg ik en ik doe je de mondprop in, gelukkig voor je zit er een slangetje aan zodat je enigszins adem kunt halen en straks kan ik je wat van mijn pis te drinken geven daardoor.

Zover zijn we nog lang niet, deze bondage Meesteres voelt voorlopig nog geen aandrang om te zeiken

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024