Naam: Greet
Leeftijd: 52 jaar
Plaats: Apeldoorn

Hallo bondage specialisten, ik ben een mollige bondage slavin die een Meester zoekt om door vastgebonden te worden. Ik geil er op als ik in machteloze situaties terecht kom en het idee dat je alles met me kunt doen wat je maar wil maakt het helemaal spannend.

Ik ben een gewillige bondage slavin van 52 jaar uit Apeldoorn, heb een lekker lijf en behoorlijk grote zachte borsten met lekkere lange tepels. Mijn kale kutje is voorzien van 2 ringen in de schaamlippen en een staafje in mijn klit die daardoor in de top van mijn kut naar buiten steekt en constant gestimuleerd wordt.

We zijn al flink opgewonden van elkaar als je mij dominant toespreekt dat ik je achterna moet lopen de kelder in. Daar moet ik op een houten ophoging gaan staan en je haalt het touw tevoorschijn waarmee je deze bondage slavin buitenspel gaat zetten. De basis maak je vast aan mijn enkels, polsen en onder mijn oksels. Daarna begin je met het lange touw mij vast te binden.

Links en rechts van mijn schaamlippen loopt een touw en vlak boven mijn klit komt het touw weer samen, hierdoor staat mijn kut flink op spanning en als je er straks met een zweepje tegenaan slaat dan is dat extra gevoelig. Omdat ik een sexy korset aan heb waar mijn borsten mooi bloot uitkomen kun je daar torentjes van touw omheen binden.

Mijn borsten staan recht vooruit in een tunnel van touw en het bloed in mijn tepels zorgt ervoor dat ze helemaal stijf zijn. Via ringen in mijn collar ga je naar mijn rug en als je een hele constructie gemaakt hebt is er genoeg draagvlak om me in de takel te hangen zodat ik een paar centimeter los van de vloer kom.

Na ongeveer 2 uur is de gehele bondage klaar en kan ik niet anders meer dan ja of nee knikken. Je hebt de totale controle over wat er nu gebeurt, het moment om je bondage slavin te gaan gebruiken is nu aangebroken.

Vol overgave wacht ik op je eerste reactie die via deze website bij me binnenkomt. Je krijgt altijd een reactie van me terug.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024