Naam: Brigitta
Leeftijd: 33 jaar
Plaats: Haarlemmermeer

Ik ben een echte geile bondage slet en wil misbruikt worden. Ik heb een lekker kaal kutje, een goed figuur en heerlijke kleine tieten. Puur natuur!

Je mag me vastbinden, heerlijk geniet ik daarvan als je je bind kunsten hebt gedaan kan ik geen enkele kant meer op, ik sta in het midden van je kamer, met mijn handen hang ik vast aan een ketting die aan haken in het plafond vast zit.

Mijn benen zijn uit elkaar getrokken en aan mijn voeten ben ik met wit touw vastgemaakt aan haken die in de muur zitten. Machteloos kijk ik toe hoe je mijn lichaam verpakt met touw, een echte bondage slet kan dit uren volhouden en geloof me maar ik kan dat.

Het touw loopt vanuit mijn rug, onder mijn tieten door en met een lus om elk van mijn borsten loopt dit weer naar onderen. Links en rechts van mijn schaamlippen loopt het strak gespannen touw en mijn kale geringde kut gaat er van openstaan.

Vanaf dat moment ben ik van jou, je mag met me doen wat je wilt. Ik krijg een vacuümpomp op mijn kut en je zet de pomp aan. Mijn klit en schaamlippen worden helemaal naar buiten gezogen en als je na verloop van tijd de pomp er af haalt staat mijn kut helemaal bol en is rood opgezwollen.

Mijn schaamlippen zijn nu extra gevoelig en je zet er klemmen op waar je weer wat gewichten aan hangt. Je gaat achter me staan en ik krijg een paar flinke meppen op mijn billen, zo erg dat ik voel dat ze na een paar klappen al rood zijn. Bij elke klap kreun ik en ik merk dat je daar opgewonden van wordt.

Terwijl ik daar midden in je kamer hang ga te tegenover me staan en je trekt je broek uit. Dicht tegen me aan sta je als je je piemel naar binnen drukt. Dit is geen liefde, dit is misbruiken, mij misbruiken voor je eigen genot en ik heb geen enkele waardigheid meer, ik ben een echte bondage slet.

Geil spuit je even later je sperma tegen mijn buikje terwijl mijn schaamlippen branden van de pijn, niet alleen van de klemmen die er nog opzitten maar ook van het geweld dat je me misbruikt hebt, ik ben verkracht!!

Verkrachten, misbruiken, bondage, slet, hoer en bondage slet, zoijn dat ook jou trefwoorden? Neem dan snel contact met met op.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024