Naam: Karol
Leeftijd: 30 jaar
Plaats: Heemskerk

Hey subjes, ik ben Karol, lekkere 30 jarige Surinaamse dominante vrouw. Ik hou ervan om onderhouden te worden, ik ben een prinses en een prinses heeft een duur leventje.

Jij mag daaraan meebetalen, een kado van 50 Euro? Niet genoeg, je moet er wel een beetje onder lijden, ga zelf maar op water en brood. Ik wil een paar nieuwe schoenen en daar mag je best wel wat voor over hebben.

Als ik ook maar enigszins denk dat je iets voor me achter houdt ga ik je chanteren, ik chanteer je door je te zeggen dat ik die foto’s van je naar je werk zal sturen als ik niet meer krijg. Die foto’s die ik stiekem van je gemaakt heb toen je hier op je knieën zat met een dildo in je reet en een rug die rood geslagen is door mijn bats.

Wat denk je wat er zal gebeuren als ik ze bij je thuis in de brievenbus doe terwijl ik zeker weet dat je aan het werk bent en je vrouw thuis is? Nee, betalen zul je voor mijn genoegdoening.

Je prinsesje moet je goed onderhouden en zeker tevreden houden. Ik wil alleen maar duren dingen, bling bling, je weet wel! Geen geld geen fun en dat geld ook voor jou! Ben je braaf en lever je tijdig een percentage van je geld in dan zal je een leuke sessie van me krijgen, daarna mag je met me gaan winkelen en de tassen dragen. Oh ja, en betalen natuurlijk.

Je mag gerust in de rode cijfers hoor, je creditcard kan veel hebben. Als we weer thuis afgezet worden door de taxi (ja die betaal je ook) dan zal ik je vernederen door op je gezicht te gaan zitten met mijn zwarte kont. Maar niet te snel, je moet er wel wat voor doen, het moet een beloning blijven natuurlijk.

Dus heb je een vaste baan en heb je het financieel goed dan wil deze dominante vrouw je daar wel van af helpen, ik heb wensen genoeg en kan wel een money-slave gebruiken.

Geen middel zal deze prinses ongemoeid laten om je van je geld af te helpen, je zult je er uiteindelijk beter door voelen.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2021