Naam: Zorine
Leeftijd: 37 jaar
Plaats: Zaanstad

Ik ben een geile slavin van 37 jaar uit Zaandam en vindt het adembenemend als mijn Dom smothering toepast.

Ik raak er opgewonden van als je je lul in mijn mond stopt en mijn neus dicht houdt, als je me goed onder controle hebt dan raak ik in trance en ben ik je geile slavin.

We hebben van te voren al afgesproken wat wel en wat niet gedaan zal worden. Ik heb je mijn sub-lijst per mail gezonden en ik vertrouw er op dat we samen een leuke sessie tegemoet gaan.

Bij me binnengekomen neem je meteen het heft in handen, geef me een rondleiding door je huis zeg je. Ik laat je de kamer zien, de keuken en als we naar boven lopen komen we niet verder dan de slaapkamer. Ik moet me uitkleden en je zoekt tussen mijn lingerie die ik aan moet doen.

Je zoekt een lekker hoerig setje voor me uit en ik trek dat aan terwijl U zich uitkleed. Zo goed Meester? Beval ik U? vraag ik terwijl ik U vragend aankijk. Ik krijg geen reactie, U kijkt me aan en zegt streng; Ga op je rug liggen slet! Ik ga op mijn bed liggen en U komt naast me staan en streelt mijn borsten, trekt aan mijn tepels en steekt je hand in mijn broekje om te voelen of ik een nat kutje heb.

U gaat op mijn borstkas zitten, steekt Uw lul in mijn mondje en maakt neukbewegingen. Soms houdt U Uw piemel wat dieper en langer in mijn mond en om me te plagen knijpt u ondertussen mijn neus dicht. Als U Uw lul uit mijn mond haalt slaak ik een zucht van verlichting. Heerlijke geile slavin zegt U en U stopt Uw lul weer opnieuw in mijn mondje.

Ik krijg de neiging om te kokhalzen zo diep zit U er in, tranen lopen langs mijn wangen en weer krijg ik geen lucht. Ik lig helemaal aan U overgelaten op mijn bed, afhankelijk van Uw stemming en Uw wil om met me te doen wat U wilt.

Dat zoekt deze geile slavin, ik geen mij totaal over, ik laat alles aan U over. Alleen U mag de controle over mijn lijf overnemen, wilt U ?

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024