Naam: Nienke
Leeftijd: 64 jaar
Plaats: Nijmegen

Allereerst wil ik mij aan U voorstelllen. Ik ben een vrouw van 64 jaar uit Nijmegen, kinky slavin en heb iets met jonge mannen.

Indien het klikt tussen ons geef ik me geheel over en bent U mijn Meester. Ik heb op dat moment alles voor U over en U mag met mij doen wat U wilt.

Om U te behagen zal ik mijn sexy catsuit aantrekken omdat ik weet dat U daar van houdt. Als U dat wilt schrijf ik met merkstift op mijn buik “Neuk me” of “Hoer” en ik beloof u dat ik het een week lang zal laten staan zodat ik telkens aan U moet denken.

Ik gedraag me nederig en gewillig. U kunt als U daar zin in heeft een klysma bij me anaal inbrengen. Na deze grondige reiniging staat mijn kontje voor U paraat. Graag wil ik dan vastgebonden worden zodat ik me helemaal moet overgeven aan U.

Als ik daar op bed, op mijn knieen vastgebonden zit mag U deze kinky slavin compleet verkrachten, zo hard en zo lang U daar zin in heeft. U slaat mijn kontje helemaal rood met uw vlakke hand en bij elke klap vraagt U aan me wat ik ben.

Ik ben Uw slet Meester, ik ben Uw hoer Meester, ik ben Uw kinky slavin Meester, ik ben Uw neuksnol Meester, etc. etc. Op een gegeven moment heb ik volgens U genoeg gepraat en krijg ik een ball gag in mijn mond en een oogmasker zodat ik niet meer achterom kan kijken.

Vanaf dat moment ben ik helemaal afhankelijk van U en van wat er gaat komen. Ik voel dat U mijn schaamlippen uit elkaar trekt met spanners en een grote dildo bij me inbrengt.

Even later krijg ik hevige pijn in mijn kontgat als Uw stevige harde lul bij me binnendringt. Terwijl U me stevig in mijn kont aan het neuken bent trekt U aan mijn paardenstaart, zo hard dat mijn hoofd bijna geheel naar achteren staat.

Na een paar keer flink stoten hoor ik U kreunend klaar komen en ik voel de sperma op mijn rug terecht komen.

Ik hoop dat U hiervan genoten heeft en dat U deze kinky slavin vaker wilt misbruiken. Kiest U mij?

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024