Naam: Irena
Leeftijd: 25 jaar
Plaats: Almelo

Niets is me te gek, dat zelfde geld ook voor jou! Ik ben Mrs Irena uit … 25 lentes jong en ZEER streng. Ik heb behoorlijk lange benen en met mijn high heels lak laarzen ben ik gemiddeld een kop groter dan een willekeurige slet.

Ik ben gek op kinky sm en als je denkt dat aan te kunnen dan mag je je bij me melden maar vergis je niet, elke fout, hoe klein dan ook wordt door mij keihard afgestraft.

Slavensnollen die het niet aankunnen zet ik zonder enig pardon in hun blote reet op straat, die hoeven dan ook niet meer terug te komen. Zie maar hoe je thuis komt, je kleding zal ik je zeker niet nagooien. Trouwens dat ik ze in hun blote reet op straat zet vindt ik eigenlijk nog te veel eer voor deze jankzakken.

Als dit je te ver gaat dan kun je maar beter je best doen om me te behagen of helemaal niet op mijn advertentie reageren. Mijn sm kelder is helemaal ingericht voor kinky sm en voorzien van heel veer attributen om je af te richten en mijn opdrachten goed te laten vervullen.

Geef je helemaal aan mij over als je aan de kettingen hangt met je naakte snollenlijf en als je een beetje geluk hebt neuk ik je in je kont met mijn strap-on terwijl ik je rug krab en je billen rood mep. De klemmen aan je tepels hangen vol met gewichten, telkens meer dan dat je kunt verdragen.

Heb je al eens adem gehaald door een rietje? Met 1 vinger kan ik je je kostbare lucht ontnemen. Al eens een super geile facesitting ondergaan? Met mijn kut sluit ik je neus af terwijl je mijn heerlijke kontgat likt.

Dit een meer ga je meemaken met me, ik ben goed en geil en dat zul je weten ook want je bent er vooral voor mijn genoegen, jij zelf telt niet mee als we een sessie hebben.

Wil je kinky sm ondergaan en heb je het lef om contact met me op te nemen? We zullen zien hoe je het er van af brengt en of je terug mag komen.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024