Naam: Erzsebeth
Leeftijd: 49 jaar
Plaats: Drachten

He jij daar, zit je nu zomaar mijn advertentie te lezen? Moet je dat niet eerst netjes vragen aan deze latex Meesteres? Dat mag alleen maar als ik jou kan gebruiken en anders lees je maar een andere advertentie maar nietde mijne! Begrepen?Okay nu we onder ons zijn, ik kan nog enkele slaven gebruiken die deze latex Meesteres goed kan vernederen. Voel je je geroepen, kun je goed luisteren dan wil ik je wel eens proberen.

Je komt naar mijn huis in Drachten en nadat ik de deur voor jou open gedaan heb weet je meteen dat dat het laatste is geweest wat ik voor je gedaan heb. Vanaf dan ben je er alleen maar om me te dienen en ik zal jou slettebak eens vernederen zoals je niet eerder meegemaakt hebt.

Nadat ik je cadeau heb uitgepakt dat je voor me meegenomen hebt mag je om te beginnen mag je mijn kaplaarzen likken, ik hou ervan dat ze mooi glimmen en dat kan alleen als je ze goed zuiver houdt.

Ik zal je corrigeren als je een plekje vergeet, je begint natuurlijk aan de bovenkant, de zolen komen als laatste aan de beurt. Mocht het niet maar mijn zin zijn dan laat ik je door mijn appartement kruipen met een ponytale in je kont dus kijk maar uit!

Met een beetje geluk heb ik je werk goedgekeurd en mag je achter me aan kruipen als ik verder de gang doorloop, deze latex Meesteres wijst je je plekje waar ik je zal vastleggen aan de ketting. Als je me aankijkt spuug je in je gezicht en elke keer als ik dat doe zeg je netjes; Dank U Meesteres, mag ik meer spuug op mijn gezicht?

Ik zeg je dat je je moet uitkleden en een huishoudschort aan moet trekken, je mag me de hele dag bedienen, vergeet je oorbellen niet in te doen. Mocht het zo zijn dat je denkt dat dit een hele eer voor je is dan heb je pech want ik heb toevallig al mijn vriendinnen uitgenodigd.

We hebben een feestje en jij mag in je blote kont onze drankjes komen brengen, je ziet er belachelijk uit met je oogschaduw en rouge en hebt moeite met het lopen op hoge hakken.

Als je goed je best hebt gedaan en we ons kapot hebben gelachen om je onsmakelijke voorkomen mag je na het feest alles opruimen. Je beloning is dat je bij me mag komen en mijn hand likken. Lekker he!

Dit is maar een voorproefje van wat deze latex Meesteres, de komende dagen voor je in petto heeft.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024