Naam: Jane
Leeftijd: 53 jaar
Plaats: Deventer

Hoi geile mannen, ik ben Jane, kom uit Deventer, ben een beetje mollig en heb een lekkere dikke kont.

Ik ben gek op latex, ik hoop dat jij daar ook wat mee hebt. Op onze eerste ontmoeting zal ik een zwart latex rokje dragen en een latex top waarvan mijn tieten er helemaal uithangen.

Dit setje heb ik ook in het rood en in het blauw dus als je enige voorkeur voor een bepaalde kleur hebt dan pas ik me aan, ik ben jou bezit, jou latex slavin.

In mijn tepels heb ik een piercing, een grote ring waar je je vingers zo doorheen kunt doen, je mag me zo door huis leiden en me neerzetten waar ik thuishoor, in de hoek.

Als je me nodig hebt dan klik je met je vingers en ik ben er om je te dienen, geef me opdrachten en pijn, dat is wat ik wil. Neuk me, gebruik me en gooi me daarna aan de kant als een stuk vuil.

Geeft jou dat ook een kick? Dat mag, dat is geil en ik hoop dat je dan contact met me zoekt via deze site want deze latex slavin zoekt deze keer een echte Meester en geen watje.

Ik wil aangepakt worden en flink ook, niet van dat half zachte gedoe, dat heb ik eerder meegemaakt en dat is me niet bevallen. Ben je hard tegen mij dan ben ik je eeuwig trouw.

Het geld wat ik verdien met mijn baan als secretaresse voor 20 uur per week zal ik inleveren want buiten het feit dat ik een latex slavin ben ben ik ook een geldslavin.

Wat je gebruikt om mij mijn geld af te persen mag je zelf weten, chantage is spannend maar onder dwang afgeven is ook geil.

Ik weet het, ik heb een boel eisen maar als het klikt tussen ons dan is Jane van Tarzan en vormen we een perfect op elkaar afgestemd koppel for lifetime.

Maar nogmaals, alleen reageren als je me hardhandig kunt aanpakken en me kunt zetten tot dingen die ik eigenlijk niet wil doen anders verdoe je alleen maar onze tijd.

Zie ik je binnenkort voor onze eerste kennismaking? Zoals hierboven gezegd kom ik in latex dus op onze eerste afspraak kun je al wat van me verlangen.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024