Naam: Stacy
Leeftijd: 43 jaar
Plaats: Eindhoven

Heb je iets met facesitting? Mooi want deze Meesteres zoekt een slaaf en wie weet ben jij wel de gelukkig die in ademsnood mag komen.Als je je bij mij hebt aangemeld ga ik je eerst eens wassen, ik hou niet van vieze mannetjes. Je moet je kleding uittrekken en ik zet je in de hoek van de badkamer. Ik neem een tuinslang en spuit je helemaal af.

Het is ijskoud water en je staat te bibberen in de hoek, zielig mannetje dat je bent. Ik zet de kraan uit en zeg je te bukken waarna ik de slang bij je inbreng. Dan zet ik de kraan weer aan en het water wordt in je anus gepompt.

Als de slang er uitschiet druipt het vieze water je kont uit. Bah! zeg ik en ik beveel je in mijn tuin te gaan staan. Laat maar weten wanneer je droog bent, dan mag je weer binnenkomen.

Later op de dag neem ik je weer mee naar mijn speelruimte. Ik zeg je op de grond te gaan liggen, ik til mijn rok op tot mijn middel en ga met mijn vieze kont dwars over je gezicht zitten, net zover dat je nog een beetje lucht kunt krijgen.

Als je een beetje gewend bent geraakt aan wat minder zuurstof draai ik me om zodat je met je gezicht recht in mijn kut zit. Op het moemnt dat je dan toch al geen adem krijgt kun je me net zo goed likken. Telkens als ik iets ruimte laat snak je naar adem maar veel tijd geef ik je niet want er moet gewerkt worden.

Likken aan mijn kut mag niet zomaar, daar mag je wel wat voor doen dus ik sluit je mond en neus af met mijn dikke kut en wacht tot je het teken geeft dat het genoeg is. Daar tel ik nog een seconde of 5 bij op want ik laat me niet voor de gek houden natuurlijk.

Zo gaan we nog eventjes door tot ik lekker aan mijn trekken ben gekomen. Ik sta op en trek mijn rok weer naar beneden, ik zie je daar naakt bij me op de grond liggen, wat ben je toch een zielig persoon. Ik spuug op je en loop weg terwijl jij liggen blijft.

Als jij niet bang bent om te stikken in mijn lekkere kut, geef dan gehoor aan deze oproep: Meesteres zoekt slaaf.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024