Naam: Sadia
Leeftijd: 47 jaar
Plaats: Kampen

Deze Meesteres zoekt een onderdanige slaaf die van trampling houdt en, misschien wel belangrijker een slaaf die het aandurft om door mij vertrapt te worden.Ik zal me even voorstellen, je mag me aanspreken met de naam Mrs Sadia, ik ben 47 jaren jong en woon alweer enige jaren in Kampen in mijn knusse flatje.

Mijn higheels zijn mijn alles, ik ben er gek op en draag ze dag in dag uit. Ik heb zeker 40 paar pumps en pin laarzen. De highheels met stalen hakken zullen de punten zijn die in je huid zullen dringen, dat zijn mijn favorieten natuurlijk.

Op de dag dat je mijn komt opzoeken met je baggersletten kop heb ik het liefste dat je als een transseksuele rukeend aan mijn deur staat en je netjes voorstelt als zijnde mijn onderdanige voetveeg!

Een uitgestoken hand ter kennismaking wil ik niet van je, wie weet heb je je daarnet nog ergens staan af te rukken in een of ander steegje om een voortijdige zaadlozing te voorkomen. Als je in mijn straatje pas zal ik je daar een verbod op opleggen, dan komt dat in ieder geval alvast niet meer voor.

Je mag je meteen even nuttig maken en voor mij stofzuigen, de vloer moet natuurlijk netjes zijn waar je dadelijk met je blote kont op mag gaan liggen, smekend van de pijn om me te laten stoppen.

Staat je goed dat kamermeisje pakje, ziet alleen en beetje raar uit die zweep in je kontgat, nog even afstoffen en ik kom kijken of je je werk wel goed gedaan hebt. Meesteres zoekt onderdanige slaaf, maar dan moet hij wel goed zijn best gedaan hebben.

Wat zie ik daar? Stof in de hoek? Dat zul je moeten bekopen met een flinke straf, ik ben natuurlijk niet van gisteren dat je denkt om je er zo makkelijk van af te kunnen maken.

Trek die hoeretige kleding maar eens uit, laat de zweep in je kont zitten en kom kruipend naar me toe. Bij elke tegel die je oversteekt zeg je; Sorry Meesteres, ik zal de volgende keer beter opletten. Als je eenmaal bij me aangekomen bent zet ik mijn zwarte pump op je rug, druk mijn hak hard in je vel en ik merk aan je dat het pijn begint te doen.

Wat zeg je? Ik hoor je niet? en weer duw ik de hak dieper in je rug. Ik trek de zweep uit je kont en beveel je op je om vlak pens te gaan liggen.

Wil je weten hoe het met je gaat aflopen? Mail me dan maar een goede reden om je uit te nodigen bij mij thuis want deze Meesteres zoekt misschien wel jou!

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2021