Naam: Aukje
Leeftijd: 58 jaar
Plaats: Amersfoort

Mijn uiterlijk is al dominant te noemen, ik ben een grote vrouw, alles is groot te noemen bij me, ik heb grote borsten, lange benen, een stevige kont, lange blonde haren en een grote kut die ik gebruik voor facesitting.

Ik draag altijd sexy jurkjes, korte strakke jurkjes waarbij ik graag alles laat zien wat ik in huis heb. Ik hou van nylons, van die gladde glimmende nylons waarbij mijn benen er sexy uitzien.

Als je opgeroepen wordt om naar me toe te mogen komen verwacht ik dat je er snel bent, kijk maar hoe je het oplost als je onder werktijd op moet komen draven, kijk maar hoe je het doet als ik je midden in de nacht uit bed bel en zeg dayt je moet komen. Dat zijn jou problemen, niet de mijne.

Kom je te laat? Tja dan zijn de gevolgen voor jou en zul je een niet al te leuke sessie tegemoet kunnen zien. Als je wel op tijd komt dan heb je in ieder geval alvast een goede indruk op me gemaakt.

Ik ga op mijn troon zitten en je mag naar me toe komen kruipen als je je kleding uitgedaan hebt en een dildo in je kont hebt zitten. Heerlijk zo een nederig ventje in mijn huis. Kom hier, kruip nu hierheen naar je Meesteres Aukje.

Een beetje onwennig kom je naar me toe gekropen en ik zie dat je moeite hebt om de dildo in je kont te houden, daar zullen we straks wel even iets aan doen.

Nu! Kus mijn schoenen en aanbid ze, overtuig me dat je ze aanbidt anders heb je een groot probleem. Mijn schoenen zijn je alles! Je begint ze te kussen, de hak te pijpen en liefkozend te strelen, goedzo slaaf, nu mag je deze pumps bij me uittrekken en mijn warme voeten likken, heerlijk met dat glanzende nylon.

Dat is de reden waarom; Meesteres zoekt slaaf, ik vindt het heerlijk als een slaaf goed gehoorzaamd en wat ik er nu niet lekkerder dan een sletje die naakt voor je op de grond ligt en je voeten likt.

Vindt je het fijn sletje van me zeg ik. Ja Meesteres antwoordt je. Nou dan sta maar eens op want dan heb ik iets voor je maar eerst doen we iets aan die dildo die maar niet wil blijven zitten. Ik doe een strap-on om en beveel je te bukken, trek die dildo uit je kont die al ruimte heeft gemaakt voor mijn grote voorbindpenis en begin je in je kont te neuken.

Lekker slaaf? Ja Meesteres, ik hoop dat het voor u nog fijner is zeg je. Als het lekker is dan stop ik want ik ben er niet voor jou genoegen. Ik laat de voorbindlul zitten en bind de gesp om je middel heen. Zo, deze dildo blijft wel zitten!

Kom slaaf, er is werk te doen, volg me. Ik loop naar een kast, doe de dubbele deur open die een stuk of 80 paar schoenen en laarzen staan daarin. Likken slet, alles moet voor het donker netjes blinken, ik kom straks controleren of je je best gedaan hebt!

Dit zoek ik in een slaaf, deze Meesteres zoekt slaaf en als jij denkt me dit te kunnen geven dan moet je reageren.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2021