Naam: Elize
Leeftijd: 54 jaar
Plaats: Leiden

Hey hoi, ik ben Elize, 54 jaar en kom uit Leiden. Ik ben een Meesteres in hart en nieren en als jij NIET gestraft wil worden door middel van mijn violetwand dan zou ik maar uitkijken als ik jou was.

Meesters zoekt sub, en niet zomaar een sub maar een sub die volledige overgave accepteert en wel kan tegen een (stroom) stootje. Als je nog geen tepel piercings hebt dan zorg je maar snel dat je ze laat zetten, ik weet zeker dat je zult genieten van het speciale effect wat deze zullen hebben.

Je mag bij mij aan huis komen en natuurlijk heb jij straf verdient, ik heb op je zitten wachten en je bent een paar minuten te laat. Dit pik ik niet, ik blijf heel rustig en laat je zelf vertellen wat je fout hebt gedaan. Okay, je bent dus te laat, deze Meesteres zoekt slaaf die haar gehoorzaamd en niet een slap aftreksel dat te laat komt. Hup, kleed je maar uit en laat je sletten lichaam maar eens door me keuren. Ik zie dat je je aan je woord gehouden hebt en piercings hebt laten zetten. Daar is je Meesteres blij mee. Het verheugd me te zien dat je toch nog iets goed kunt doen slet, zeg ik. Dat geeft goede hoop dat het nog wel eens iets met je kan worden.

Ik pak een master en trek dit over je hoofd, alleen voor je mond zit er een opening, meer dan genoeg vindt ik en lekker makkelijk want dan kun je me niet aankijken met je zielige hoeren-ogen. Het masker maak ik met veters aan de achterkant vast. Met een pets op je blote billen geef ik aan dat ik klaar ben.

Ik loop naar de tafel waar ik de violetwand klaar heb staan en ik kies een passend opzetstuk. Ik gebruik graag de kam, dan heb ik 4 punten tegelijk waarmee ik je flink kan raken. Ik zet het apparaat aan en ga langzaam richting je billen en als ik eenmaal dicht genoeg bij je huid ben springen de vonken over, je schrik ervan en beweegt zodat we geen contact meer maken. Dat is nou jammer slaaf, ga maar tegen de muur staan want als je niet stil kunt staan dan moeten we je maar vastmaken.

Uiteindelijk kun je geen kant meer op, je ademt zenuwachtig, wachtend op wat komen gaat. Ik zet de violetwand weer aan en als ik dicht bij je tepel kom krijg je een flinke vonk richting het ijzeren staafje van je piercing. Je kreunt van de pijn en ik hou hem even op deze plek omdat je het zo fijn vindt, het hoge voltage trekt lekker je huid in en het zal vast lekker warm zijn.

Kun jij tegen deze hoge spanning die tussen ons ontstaat? Ben jij schokbestendig? Meesteres zoekt sub, en als je echt heel braaf bent mag je een tattoo van me op je rug.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2023