Naam: Katinca
Leeftijd: 33 jaar
Plaats: Gouda

Hallo vacuüm liefhebbers, ik ben Katinca en kom oorspronkelijk uit Polen maar woon nu in Gouda. Ik heb een vet verloederd vadsig lijf, een kale vette kut en een geile dikke neukkont.

Al mijn leven lang ben ik een onderdanig hoer, het liefste laat ik me in mijn dikke kont nemen terwijl ik in een vacuüm bed lig en geen kant meer op kan.

Ik ga tussen de doorzichtige folie op mijn knieën zitten en als je alles afsluit kan ik alleen nog maar zuurstof door een buisje halen. De andere opening is bedoeld om mij in mijn kont te neuken.

U zet de zuiger aan en de folie trekt langzaam om mijn lichaam heen tot alle lucht er tussenuit is. Vanaf dat moment kan ik me niet meer bewegen en zit ik klaar in een gênante houding om door U geneukt te worden in mijn dikke kont.

De folie zit zo strak om me heen gezogen dat ik zelfs mijn vingers kan ik niet meer bewegen. Ik raak zo ontzettend opgewonden dat mijn kut kletsnat is geworden. Ik voel dat er vaseline op de rand en van binnen mijn kontgat wordt gesmeerd en even later zit er een grote stijve kloppende piemel mijn kont te rammen.

Bij elke stoot zit je dieper in me en je ketst met je dijen tegen mijn dikke reet. Of ik nu wil of niet, je neemt me zolang ze dat zelf wil! Jij bent degene die op dat moment alle macht over me heeft, de touwtjes in handen heeft. Ik ben buiten spel gezet!

Want wat ik opwindend hiervan vindt is dat ik niet weet hoe lang het gat duren en of ik vaker dan eens geneukt zal worden. Ik heb er ook geen controle op of mijn Meester zijn vrienden zal bellen om me te komen neuken. Ik ben helemaal afhankelijk tot er weer lucht in het vacuümbed zal komen.

Zet jij de vacuüm pomp aan? Kom jij naar Gouda om me te nemen in mijn vacuüm bed? Neem dan contact met deze onderdanige hoer op en sexdate me! Wie weet zit ja vandaag of morgen al in mijn kont te rammen.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024