Naam: Xaviera
Leeftijd: 55 jaar
Plaats: IJselstein

Deze onderdanige slet wil genomen worden door haar Meester en zijn slaven, een gangbang waarbij de mannen gedwongen worden om mijn mollige lichaam te neuken.

Ik lig al klaar, vastgebonden vastgebonden door mijn Meester op een vunzige matras in een donkere schimmelige berging onder in een flatgebouw. Ik heb het gevoel dat ik als sexslavin ontvoert ben en me moet overgeven aan de grillige stemmingen van mijn Meester.

Deze morgen is Hij nog bij me langs geweest in de berging waar ik al zeker 2 dagen lig en Hij heeft me verteld dat ik me moet voorbereiden op een flinke neuk partij van zijn onderdanige slaven die me verplicht moeten gangbangen en als onderdanige slet onderga ik deze opdracht die ik van mijn Meester gekregen heb.

Plots gaat de deur open en er komen 5 mannen naar binnengelopen. De mannen zijn aan elkaar verbonden met een ketting, hebben allen een rubberen masker op waar alleen de mond en ogen zichtbaar zijn en ze hebben een bark-halsband om. Mijn Meester loopt er achter, hij heeft een afstandsbediening in zijn handen waarmee hij via de bark-halsbanden stroomstootjes kan geven.

Hij stelt ze op in rij, allen met de rug naar me toe en verteld ze de regels. Jullie moeten deze onderdanige slet neuken, 1 voor 1 en diegene die niet aan het neuken is kijkt toe. Als er ook maar 1 van de kijkers een stijve krijgt dan krijgen jullie een stroomstoot op je flikker, begrepen? Allen antwoorden ze tegelijk Ja Meester.

Subslaaf Henk moet als eerste, mijn Meester maakt hem los van de anderen en hij moet tegenover mij gaan staan en zijn piemel hard maken, als deze eenmaal hard is geworden krijgt hij de opdracht mij te neuken. Ik onderga deze geile slavenneukerij terwijl ik mijn Meester aan blijf kijken. Henk neukt me hard en elke keer pompt hij dieper in mijn kale kut.

Plots krimpt Henk in elkaar van de pijn, Meester heeft ontdekt dat 1 van de andere slaven een stijve heeft gekregen en daarvoor moeten ze allen boeten. De pik van henk staat nu helemaal gespannen en strak in mijn natte kut, heerlijk!!

Henk komt uiteindelijk klaar zonder dat hij daarvoor verder hoeft te stoten, de stroomstoten hebben hem zo geil gemaakt dat hij mijn kut helemaal volspuit met zijn zaad. Nog 4 slaven te gaan denk ik en daarna als ik geluk heb wordt ik genomen door mijn Meester. Aan het einde van de rit ben ik helemaal platgeneukt, als een onderdanige slet lig ik daar op de vochtige matras onder de sperma.

Mijn kut is helemaal kapot geneukt en ik heb een branderig gevoel van onderen. Ik ben in mijn kut, mond en kont geneukt door 5 mannen en overal hangen de klodders sperma aan mijn lijf.

Wordt ik nog genomen door mijn Meester? Of vindt mijn Meester mij nu te sletterig? Jij mag dat bepalen.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024