Naam: Sika
Leeftijd: 49 jaar
Plaats: Breda

In opdracht van mijn Meester ben ik op zoek naar een Pooier, iemand die me zelf wil misbruiken en me tegen vergoeding laat misbruiken door anderen. Natuurlijk mag U deze vergoeding houden voor alle moeite die U voor me doet.

Mijn Meester zal me op afgesproken tijden bij U afzetten waarna U naar eigen inzicht mijn tijd kunt indelen als onderdanige slet. U mag me bijvoorbeeld uithuren aan Uw beste vrienden of een advertentie plaatsen zodat ik als escort voor U aan de slag ga.

Uiteraard keurt een Pooier zijn vee, zo zal het ook met mij gaan. U klikt Uw riem vast aan mijn halsband zodra ik bij U binnengekomen ben en voert me mee naar Uw sm kamer. Ik moet tegen het Andreas Kruis gaan staan en U maakt me vast. U neemt tepelklemmen en maakt deze vast aan mijn tepels en hangt er gewichten aan.

Dan krijg ik klemmen op mijn schaamlippen en via kettingen trekt u de kut open van deze teef. De kettingen bevestigd U aan de gewichtjes van mijn tepels. Nu mijn kut openstaat plaatst u een neukmachine recht onder me. Een grote geribbelde dildo wordt bij me naar binnengebracht en u zet het apparaat aan.

De neukmachine pompt deze onderdanige slet in een geil ritme vol. Eerst langzaam en even later voert U de snelheid flink op. Ik voel mijn kut nat worden van geiligheid. Terwijl ik door een apparaat geneukt wordt neemt u een zweep en begint me op de bovenkant van mijn borsten te tikken. Ze zwellen op en beginnen na een tijdje rood te worden.

De telefoon gaat en U stopt met de zweep. Ik hoor het gesprek, U zegt; Klopt, ik ben haar net aan het keuren, ik kan haar over een half uurtje bij je afzetten, de prijs voor deze teef is 10 Euro voor een uur, meer kan ik er niet voor vragen….

U hangt op, loopt naar me toe en zet de neukmachine uit. Mijn kut is helemaal opengeneukt. Dan haalt u de klemmen los van mijn schaamlippen en tepels en maakt me los van het kruis. Kom zegt U, ik heb een klant voor je!

Wil jij Pooier worden van me?

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024