Naam: Diana
Leeftijd: 31 jaar
Plaats: Almere buiten

Al vanaf het moment dat ik sexueel actief ben heb ik altijd de neiging gehad om eens een keer naar een echte Meester te gaan die me als sex slavin wil vernederen. Nu mijn vaste relatie net achter de rug is trek ik de stoute schoenen aan en zoek het spannende en mysterieuze op van de BDSM wereld. Wil jij me vernederen als sex slavin kun je mij het idee geven van een ontvoering, vrijheidsberoving, dan lijkt me dat ontzettend geil.

Op de dag dat ik je kom opzoeken ben ik zenuwachtig omdat dit de eerste keer is. Door jou wordt ik ingewijd in de sm sfeer en je hebt aangegeven daar tot op bepaalde hoogte rekening mee te houden. Alles blijft daardoor nog open!

Het is nog vroeg in de morgen als ik met het zweet in mijn handen bij je voor de deur sta en aanbel duurt het even voordat de deur opengaat. De deur gaat open en je trekt me zonder iets te zeggen naar binnen, duwt een prop in mijn mond en geeft aan dat ik stil moet zijn. Je wijst naar de trap en ik begrijp dat ik naar boven moet. Daar aangekomen duw je me op bed en trekt met geweld mijn kleding uit. Als ik eenmaal naakt ben maak je mijn handen en voeten vast op elke punt van het bed, ik kan geen kant meer op. Eindelijk praat je tegen me; Zo, vanaf nu ben jij mijn sex slavin, niemand weet dat je hier bent, niemand gaat naar je op zoek, je bent mijn hoerig teefje en dat zul je weten ook want we beginnen nu!

De Meester trekt zijn kleding uit en zonder pardon wordt ik verkracht, door de prop in mijn mond kan ik niets zeggen en ik ben helemaal weerloos. Ik ben een puur lustvoorwerp voor mijn Meester en tijdens het neuken moet ik hem aan blijven kijken met mijn zaadvragende ogen. Bij elke stoot die hij bij me binnen dringt kletsen onze dijen tegen elkaar aan en hij begint meer en meer te kreunen van genot. Hij heeft niet lang nodig om klaar te komen, trekt zijn lul uit mijn kut en spuit mijn lichaam vol met zijn sperma.

Er gaat niets boven een lekkere partij neuken in de ochtend, zeker als het met mijn eigen sex slavin is zegt mijn Meester en gaat douchen, ik lig daar vastgebonden met het sperma overal op me dat langzaam opdroogt en die dag komt mijn Meester om de 3 uur terug om mijn kut telkens opnieuw te verkrachten.

Mag ik die dag nog naar huis? Dat bepaalt U.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024