Naam: Gerda
Leeftijd: 25 jaar
Plaats: Haarlem

Hallo Mannen, ik ben een sexy slavin met lekkere borsten, ik kom uit Haarlem, ben 25 jaar en kan ontvangen maar ik kan ook langskomen voor een sessie om als subslet misbruikt te worden.

Als we elkaar ontmoeten heb ik mijn collar al om, deze heb je me van te voren per post opgestuurd zodat iedereen kan zien dat ik je eigendom ben. als ik je mijn lichaam laat keuren heb ik een zwarte doorschijnende bh aan en een bijpassende string met open kruis.

Gelukkig wordt ik goedgekeurd en je wil geen minuut wachten om deze sexy slavin te misbruiken. We lopen je sm kelder binnen en mijn oog valt meteen op een sybian die midden in de kelder klaar staat. Ga op die neukmachine zitten slet zeg je en met mijn slip aan laat ik de grote dildo door het open kruis mijn kut binnen dringen.

Ik zie me zelf in een spiegel terwijl de dildo bij me naar binnen glijdt, ik voel me een lekkere geile sexy slavin. Jij als mijn Meester neemt de afstandsbediening in je hand en drukt op een knopje. Een flinke schok gaat door mijn kut, zo hard dat ik er van schrik. Ik wist niet dat je er ook stroomstootjes mee kon afgeven en weer druk je op de knop, iets langer dan eerst en mijn kutspieren trekken helemaal samen, strak om de dildo heen.

Als je de knop loslaat ontspannen mijn kutspieren weer en ik merk dat ik niet veel meer nodig heb om klaar te komen, alleen al van opwinding en spanning zou ik spontaan kunnen komen.

Je zet de sybian op een vibrerende stand en de dildo begint mijn kut te bewerken. Terwijl ik door deze machine geneukt wordt ga je voor me staan en je trekt je lederen broek naar beneden tot op je knie en ik moet je ballen likken.

Na nog geen minuut kom ik trillend klaar, ik heb mijn lichaam bijna niet meer onder controle maar de machine gaat maar door. Kom op sexy slavin, likken, lik mijn ballen zeg je en ik heb geen tijd om te genieten van het klaarkomen.

Die avond kom ik meerdere keren klaar en zijn mijn tieten volgespoten met je sperma, wat is het toch heerlijk om als subslet misbruikt te worden.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024