Naam: Patricia
Leeftijd: 42 jaar
Plaats: Utrecht

Mijn trefwoorden: slavin BDSM Goldenshower. Lijkt je dat ook iets? Reageer dan snel. Ik ben Patricia, kom uit Utrecht en met mijn 42 jaartjes zie ik er goed uit.

Als een echte slet komt deze slavin bij je op bezoek om vervolgens door jou lekker ondergezeikt te worden. Ik kick op dat warme gele vocht dat heerlijk over mijn gezicht, mijn borsten en in mijn mondje wordt gepist. de vernedering is zo intens dat ik er spontaan van klaarkom en geneukt wil worden.

Natuurlijk is dat van jou afhankelijk wat er verder gebeurt maar als slavin bdsm wil ik het liefste misbruikt worden. Je hebt alles goed voorbereidt en in je sm-ruimte ligt op de grond een matras met daarover heen een zwart zeil om te voorkomen dat je zeik in de matras trekt.

Van jou moet ik op de matras gaan liggen en je bekijkt mijn geile slaven lijf terwijl je langzaam aan je slappe lul trekt. Ik heb een zwart lederen setje aan, mijn bh is goed gevuld met mijn dikke tieten en je zegt dat je daar ook wel raad mee weet.

Je komt op de matras staan, zet een been over mij heen zodat ik uiteindelijk tussen je benen lig en jij halverwege mij middel staat. Doe je mond open zeg je en ik open mijn mond terwijl ik naar je lul kijk of er al iets aankomt. Ineens komt er een flinke straal goudgele pis uit je piemel en de pis komt recht in mijn gezicht terecht.

Mijn neus, ogen en mond worden helemaal ondergezeikt. Mijn haren zijn kletsnat van je pis en de goldenshower eindigt met een paar druppels op mijn borsten. Ik lig nog steeds met mijn mond open, deze zit vol met je pis en je zegt me dat ik mijn mond dicht moet doen en moet slikken. Het warme gele sap slik ik tegen mijn zin in door, dit is echt vernederend, zo erg dat ik er klaar van kom.

Ik moet me verder uitkleden, je zet me in de douche en spuit me af met een tuinslang. Even neukklaar maken zeg je nog terwijl je de tuinslang in mijn kut forceert en het water er uitgutst langs mijn klit.

Wat gaat er verder met me gebeuren? Slavin bdsm laat het over zich heen komen.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024