Naam: Sergin
Leeftijd: 39 jaar
Plaats: Maastricht

Hallo mensen, ik ben Sergin, 39 jaar en kom uit Maastricht, Mestreeg zoals we dat hier zeggen. Ik heb een lekker lang slettenlijf en een heerlijk strak kontje, stevige tieten en een strak buikje.Als je een beetje bekend bent in Maastricht dan ken je vast en zeker het Vrijthof met alle terrasjes, hoe stoer lijkt het je om met mij langs de terrassen te lopen terwijl ik aan de ketting achter je loop?

Dit is een wens die ik al langer heb, deze slavin zoekt spanning. Je bezoekt me thuis en nadat we nader kennis gemaakt hebben kleden we ons om, ik doe mijn rubberen stoeipakje aan en natuurlijk mijn halsband. Jij staat te kijken hoe ik me omkleed en raakt al aardig opgewonden.

Het rubberen pakje zit lekker strak om mijn kont, het voelt als een tweede huid. Ik trek een lange jas aan zodat alleen wij 2 weten wat ik er onder aan heb.

Samen rijden we richting de markt en zoeken een parkeerplaats, als we uitstappen maak je een ketting aan mijn halsband vast en lopen we via de Grote Straat richting het Vrijthof, jij voorop en ik er achter aan.

De terrasjes zitten vol als we langslopen en ondanks dat de meeste mensen het niet echt in de gaten zullen hebben zijn er vast mensen die zien dat mijn Meester voorop loopt en mij uitlaat aan de riem.

Deze slavin zoekt deze spanning, de kans om bekeken te worden en eigenlijk een beetje betrapt te worden terwijl wij met onze sessie bezig zijn. We lopen 2 of 3 keer op en neer, als je denkt me voldoende uitgelaten te hebben en we voldoende opgegeild zijn gaan we weer richting huis om thuis te geilen.

Als we weer thuis zijn is het eerste wat ik moet doen mijn rubberen pakje uittrekken. Ik heb alleen nog maar mijn string aan en ik buig me voorover want deze slavin zoekt billenkoek. Kom dan! pets maar op mijn billen tot ze lekker rood zijn.

Ik krijg van mijn Meester een paar flinke petsen op mijn kont en ik zie dat je er van geniet bij elke klap die ik krijg. Ik raak daar zo opgewonden van dat het kutsap uit mijn vagina loopt en mijn slipje er nat van geworden is.

Ik hoop dat je me gaat nemen maar dat is helemaal aan jou!

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024