Naam: Sigfrieda
Leeftijd: 54 jaar
Plaats: Sneek

Deze gedreven en ervaren salvin zoekt stel waar ze in huis kan komen om te dienen. Ik heb al enige jaren ervaring met het dienen van een stel maar deze zijn helaas uit elkaar gegaan.Ik zoek echt een stel, geen Meester of Meesteres alleen. Indien gewenst kan ik blijven overnachten. U mag me beiden huishoudopdrachten geven maar ook sexueel misbruiken.

In opdracht ga ik gekleed als kamermeisje aan de slag. De dag begint vroeg, ik ruim de vaatwasser leeg, maak een ontbijtje klaar en als de koffie doorloopt kom ik jullie wekken.

Ik begin aan het voeteneind zachtjes jullie voeten te likken, wat is er nu fijner wakker worden dan op deze manier. Mevrouw gaat al naar de badkamer maar Meneer wil meer, daarom ga ik vanuit zijn voeten langzaam likkend naar boven en kom uit bij zijn grote ochtend lul.

Mijn hoofd wordt beetgenomen en ik krijg de facefuck van mijn leven, heerlijk pompt deze harde pik in mijn mond. Mevrouw kijkt even om de hoek en zegt; Niet te lang, we moeten dadelijk weg.

Even later mag ik het zaad van Meneer in mijn mondje ontvangen en mag ik zijn pik helemaal schoonlikken. Een druppel sperma hangt nog aan mijn kin en ik krijg de opdracht deze de hele dag niet af te vegen.

Heerlijk sletterig en misbruikt voel ik me, dit is de reden waarom ik deze advertentie plaats: Slavin zoekt stel.

Ondertussen dat jullie aan het ontbijten zijn zorg ik dat het bed netjes opgemaakt is en als ik daarmee klaar ben kom ik naar beneden en vraag of jullie nog koffie willen.

Terwijl jullie aan het ontbijten zijn lees ik de krant voor jullie voor maar Mevrouw heeft er genoeg van en ik moet onder de tafel gaan zitten. Ze klikt met haar vingers en wijst naar haar kutje die ik kan zien doordat haar ochtendjas open staat.

Ik lik haar klit en steek mijn tong zo ver ik kan in haar kutje. Deze is lekker glad geschoren, dat heb ik de dag ervoor nog gedaan. Hoe langer ik bef hoe natter Mevrouw wordt. Ze neemt mijn hoofd en drukt deze tegen haar kut en ik lik harder en harder.

Ze komt met schokken klaar en ik proef het geil op mijn tong. Mevrouw pakt mijn hooft en duwt me weg, opruimen zegt ze! En ik ga netjes jullie ontbijttafel opruimen.

Mocht ik iets vergeten zijn dan hoor ik graag wat mijn straf zal zijn. Wat zal de rest van de dag me brengen?

Stel zoekt slavin? Deze slavin zoekt stel!

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024