Naam: Saskia
Leeftijd: 53 jaar
Plaats: Den Haag

Geachte Meester, ik wil me nederig aan U voorstellen, mijn slettennaam is saskia. Ik hoop dat U me een andere naam wilt geven als ik dat verdient heb.

Als het u niet te veel moeite is, zou u dan even de tijd willen nemen om mij in te leiden in de magische wereld van BDSM? Ik ben er erg nieuwsgierig naar en heb daarom deze advertentie geplaatst “SM Meester gezocht”

Ik beloof U dat ik een voortreffelijke leerling zal zijn, het onderdanige zit in mijn bloed. Mocht Uw keuze op mij vallen dan zal ik U voor altijd dankbaar zijn en dan hoop ik dat ik U eeuwig mag dienen.

Ik begrijp dat als U mijn Meester bent dat ik zowel lijfelijke straffen als ook geestelijke straffen zal moeten ondergaan. U dienen is mijn motto, 24/7 sta ik voor U klaar.

Om het U zo comfortabel mogelijk te maken zal ik Uw voetenbankje zijn als U op de bank zit en naar een film aan het kijken bent, ik zal stil zijn en zonder enig commentaar Uw opdrachten uitvoeren.

Mocht het zo zijn dat U me niet meer nodig heeft dan zal ik me terugtrekken in mijn bench, altijd alert zijnde op Uw commando.

Als U er zin in heeft mag U me uitlaten aan een riem, de halsband heb ik al om. Het zou een grote beloning voor me zijn als ik mee naar boven mag als U gaat slapen. Ik ga dan aan het voeteneind liggen en maak me zo klein mogelijk zodat U zeker geen last van me heeft.

Ook als sexslavin kan ik U goed van dienst zijn, als het mag zal ik U begeren en U mag me gebruiken zoals een echte Meester dat wil bij zijn slavin.

Ik heb een mooi stel borsten, een lekker kontje, lange benen, ben geschoren van onderen en over het algemeen heb ik een goed en slank figuur welke ik graag ter Uwer beschikking wil stellen.

In beide borsten ben ik gepierced en ik heb een geringde klit.

Dit is een serieuze oproep, SM Meester gezocht! Wilt U een nederige slavin dan bent U bij mij aan het juiste adres.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024