Naam: Bianca
Leeftijd: 65 jaar
Plaats: Terneuzen

Hallo mede geïnteresseerden, ik ben Bianca, ik kom uit Terneuzen, ben lekker slank en zie er nog erg goed uit voor mijn oudere leeftijd.

Ik ben een echte sm sex slavin en zou het fijn vinden als jij me eens een flink pak op mijn billen komt geven. Echte harde spanking!

Als een echte slet kom ik je opzoeken en ik heb mijn witte hold-ups aan en mijn hoge plateau laarzen, hoe sletterig wil je me hebben?

Bij je aangekomen moet ik meteen mijn overige kleding uittrekken en mag ik alleen mijn laarzen en panty’s aanhouden. Nog voordat we echt kennis gemaakt hebben krijg ik al een paar klappen op mijn billen.

Ik voel het onderdanige in me opspelen en weet dat ik vanaf nu je sm sex slavin ben en er is geen weg meer terug voor me. Je neemt me mee naar je speelkamer en ik moet over een tafel heen buigen.

Je maakt me vast met handboeien aan de ringen die aan de tafelpoten vastzitten, zo ook met enkelboeien aan mijn voeten. Mijn hoofd wordt vastgezet met een beugel en ik krijg een bal in mijn mond.

Ik wordt eerst met een heel klein zweepje op mijn schaamlippen geslagen, heel snel, niet hard maar genoeg om een pijnlijk gevoel er aan over te houden, ze zijn helemaal rood en opgezwollen.

Amper bijgekomen daarvan krijg ik een mep met een bats, een met leer bekleedde plank met een handvat zeg maar. Al na 1 keer slaan voel ik de striem opkomen, het bloed gaat sneller kloppen en ik ben zo geil als het maar zijn kan.

Pets, weer een mep, het geluid weerkaatst in je kamer en ik kreun van genot. Hoe is het nu om mijn sm sex slavin te zijn? vraag je? Fijn Meester zeg ik, dank U voor deze afranseling. En nog voordat ik mijn zin kan afmaken krijg ik een serie van 10, je telt af van 10 naar 0.

Mijn billen zijn rood doorbloedt en tintelen helemaal. Je gaat voor me staan en haalt je pik tevoorschijn. Mond open slet zeg je en je begint mijn mond te neuken. Na een paar stoten loop je om naar mijn achterkant en steekt hem in mijn nog opgezwollen kut.

Wat er daarna gebeurt?? Dat is helemaal aan jou!

Dit is wat ik zoek, ik voel me nu op en top een echte sm sex slavin…

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024