Naam: Afra
Leeftijd: 37 jaar
Plaats: Middelburg

Een SM sex slavin, dat is wat ik ben. Ik wil vastgebonden en geneukt worden, wilt u deze slet?Op een slaven- en slavinnenmarkt zou ik veel opleveren want ik zie er goed uit, ik heb een lekkere kont, lange stevige benen en flinke borsten. Mijn tepels zijn nagenoeg altijd stijf en steken altijd goed zichtbaar naar voren in mijn t-shirt.

Ik wil gebruikt worden als sm sex slavin en ik stel me het volgende voor in mijn fantasie; Ik zit daar in een hoekje van mijn kooi, strak vastgebonden en ik moet onder dwang aan je pik zuigen.

Je duwt me weg en zegt dat ik een slechte zuigslet ben, ik ben het niet waard om aan je pik te zuigen en ik moet het met meer overtuiging brengen. Ik krijg nog 1 kans om het opnieuw te proberen. Ik zit met mijn hoofd vastgebonden tussen de tralies.

Je steekt je pik in me en je begint mijn hoofd te neuken, open die bek hoor ik je roepen en je trekt mijn riem aan die nom mijn hals zit. Ik begin te kokhalzen bij elke keer dat je diep in mijn keel zit en ik voel de mascara met mijn tranen uitlopen. Wat zal ik er sletterig voor je uitzien.

Ik merk dat je klaar gaat komen, je drukt mijn hoofd dicht tegen je aan en ineens voel ik het warme sperma mijn keel in glijden terwijl ik bijna geen lucht meer krijg. Je trekt je pik er uit en zegt; Matig, ben jij nu een sm sex slavin? Ik heb alles zelf moeten doen!

Sorry Meester zeg ik, ik zal een goeie sm sex slavin voor U zijn. Daar neem je geen genoegen mee. Je springt op de kooi en een enorme lading pis zeik je over me heen. Meer dan dat heb ik niet verdient zeg je en je loopt kwaad weg en laat me achter in de kooi terwijl de pis van alle kanten van me afdruipt en de smaak van je sperma nog in mijn keel zit.

Het spijt me echt Meester roep ik je nog na maar het licht gaat uit en met een klap gaat de deur dicht. Wie weet hoe lang ik daar nog in het donker moet blijven…

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024