Naam: Dafrinja
Leeftijd: 64 jaar
Plaats: Helmond

Hallo Jonge slaafjes, ik ben een strenge Domina en ben met mijn 64 jaar behoorlijk op leeftijd. Dat heeft zo ook zijn voordelen want en ik kan jullie jonkies wel aan!

Met mijn moederlijke uiterlijk kan ik jullie pamper boys wel verzorgen. Ik heb in mijn appartement in Helmond een grote baby box staan, als je vervelend bent zet ik je daar in.

Ik verwacht wel dat je mij komt opzoeken want hier heb ik alles bij de hand. Je mag bij me op bezoek komen en hoeft niets mee te nemen, mama heeft alles bij de hand. Ik zal uit mijn baby uitzet een passende luier voor je uitzoeken en als je lekker tuttend en naakt op mijn matje ligt zal ik je helpen.

Als eerste je beentjes omhoog, even vegen met de natte doekjes rondom je balletjes en kontje en daarna natuurlijk talkpoeder op je billetjes. Dan doet mama je een luier om. Lekker kruip je rond in mama’s warme huiskamer en ineens begin je te huilen.

Ja en als mama ergens niet tegen kan dan is het een huilende baby, dan wordt ik boos, dan leer je pas de strenge Domina in me kennen. Stop huilen kind! Ik tel tot 3 en als je dan niet gestopt ben zet ik je in de box! Je vraagt er zelf om, hup in de box en je komt er her eerste uur niet meer uit.

Ga daar maar spelen met je spulletjes en luister maar naar je muziekje, maar hou op met janken. Als je een tijdje lief aan het spelen bent wordt het tijd voor de voeding, je mag even aan mijn tepels zuigen maar omdat je al tandjes hebt geef ik je toch een potje Olvarit met een lepeltje.

Slabbetje om en knoeien maar zeg ik altijd tegen je en je kan er dan zo hartelijk om lachen. Even bij mama op schoot en een boertje laten, anders krijgt mijn kindje buikpijn. Je zou zo zeggen dat ik geen strenge Domina ben maar vergis je niet. Als je iets doet wat me niet zint kom je bij mama over de knie en krijg je billenkoek.

Kom je binnenkort bij mama op bezoek?

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024