Naam: Rosellina
Leeftijd: 59 jaar
Plaats: Den Helder

Gewillige sexslaven zijn welkom bij deze strenge Meesteres. Ik zie er op het eerste gezicht misschien wel vriendelijk uit maar vergis je niet, ik kan heel erg streng voor je zijn!

Ik ben een lekkere stevige vrouw van Duitse komaf, kort haar, brilletje en best wel flinke borsten. Als je mij in mijn appartementje komt bezoeken hier in Den Helder zal ik je na een korte kennismaking en rondleiding in mijn domein meteen even terechtstellen.

Met mijn hoge laarzen, leger uniform en legerpet geef ik je het bevel je uit te kleden en als je zover bent roep ik dat je je moet bukken en je bilnaad uit elkaar moet trekken. Verder!! Ik trek min rubberen doktershandschoenen aan en steek een vinger in je gat.

Als ik mijn vinger terug trek zit er stront aan mijn vingers. Bah, vies kereltje, daar gaan we eens wat aan doen, ik wil niet dat al mijn spullen dadelijk onder de stront komen te zitten. Jij gaat aan een klysma mannetje, dat weet ik zeker.

Voorover gebonden op de bok met je reet in de lucht steek ik de slang in je kontgat en begin de reiniging. Nou dat ziet er smakelijk uit, gelukkig mag je straks zelf alles opruimen, dat hoef ik natuurlijk niet op me te nemen. Onder het spoelen zet ik je een gezichtsmasker op, alleen je mond is vrij maar je ogen zijn afgedekt.

Nu je je klaar bent met je klysma zal ik eens onderzoeken of dat echt zo is, ik bindt een strapp-on om met een puntige dildo er op en ik steek deze in je reet. Ik neuk je kont hard en ik weet zeker dat het een niet al te prettig gevoel moet zijn maar om de zoveel tijd roep je; Dank U Meesteres, Dank U dat u mijn slettenkont wilt neuken.

Als ik geen zin meer heb om je kont te neuken dan hou ik er mee op en ga je eens bekijken van een afstandje. Je weet niet waar ik ben en wat er komen gaat, je ziet niets.

Ik heb nog wel wat voor je in petto, een strenge Meesteres heeft altijd wel wat voor je in de planning! Je kunt er zelf achter komen!

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024