Naam: Jellina
Leeftijd: 27 jaar
Plaats: Zwolle

Ik heb geen enkele ervaring in de BDSM wereld maar op de een of andere manier heb ik daar altijd al interesse in gehad.

Tijdens het neuken met mijn vorige vriendjes had ik altijd de neiging om ze in mijn tepels te laten knijpen en als ze me achterlangs aan het neuken waren vroeg ik altijd of ze op mijn kont wilden slaan met hun vlakke hand maar ik heb het idee dat ik meer wil dan alleen dat softe gedoe.

Vandaar deze oproep, Sub zoek Dom. Ik zie er goed uit, ik heb lange zwarte haren, maak me dik op, heb een flink stel borsten, lekkere billen en een kaalgeschoren kutje. In mijn schaamlippen heb ik ringen laten plaatsen, ik weet zeker dat je daar wel raad mee weet.

Ik zal me met plezier aan u onderwerpen. Ik kom met het openbaar vervoer naar u toe en zoals u me opgedragen heeft draag ik een lange jas met daaronder geen kleding.

Bij u aangekomen doet u de deur voor me open en u verteld me dat uw huis alleen betreden mag worden door naakte vrouwen dus ik moet mijn jas buiten al uitdoen en ik hoor een auto toeteren die me vast gezien heeft bij het voorbij rijden.

Ik moet naar uw sm kelder en u maakt me vast op de bok. Voorover gebogen over de bok wordt ik met mijn handen en voeten vastgemaakt aan de poten zodat ik volledig open sta voor wat er komen gaat.

Ik voel dat u een dubbele dildo bij me naar binnen schuift, 1 kant in mijn kut en de andere kant in mijn kont. Daarna krijg ik met de zweep een aantal flinke klappen op mijn lekkere kont en deze voel ik tintelen bij iedere kleine tussenpoos.

U steekt een kaars aan en laat het kaarsvet op mijn rode billen druipen, bij elke druppel hou ik mijn adem in tot hij een beetje afgekoeld en gestold is.

Jaaa lekker, dit is de reden waarom, deze sub zoekt dom! Je haalt met een ruk de dildo er uit en stopt deze in mijn mond, ik moet hem van beide kanten aflikken want hij moet weer netjes zuiver in de kast zeg je.

Met de dildo nog in mijn mijn voel ik je bij je binnendringen met je harde lul en je begint me te gebruiken als je neukpop, ik ben een ding voor je, een slet een niets…

Wil jij kennis met me maken?

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2021