Naam: Emilienne
Leeftijd: 35 jaar
Plaats: Zoetermeer

Hallo ik ben Emilienne, 35 jaar uit Zoetermeer. Ik ben een slanke onderdanig dame en deze sub zoekt Meester die me een Golden Shower wil geven want daar kick ik enorm op.

U ontvangt mij als ik mijn latex pak al aan heb, het is zo warm in mijn pak dat alleen dat al een straf op zich is. U neemt me mee naar Uw SM kelder waar al uw attributen opgesteld staan.

Het lijkt wel een sekswinkel zoveel zie ik staan, een vitrinekast met allerlei electro materiaal en een grote hoeveelheid dildo’s, daarnaast een schandpaal en een hele muur vol met allerlei zwepen, in het midden van deze sm kelder staat een kooi met dikke spijlen en het kleine deurtje staat open.

Ik wordt meteen ter plekke geroepen en ik moet voor U komen knielen in de juiste houding, ik voel me nederig en klein en bovendien zet U een voet op mijn schouder waardoor ik merk dat ik verder met mijn hoofd naar beneden moet. Met mijn gezicht op de grond zie ik dat u recht voor me gaat staan.

Zo zeg je, Dus deze sub zoekt Meester en kickt er op om een gouden douche te krijgen. In tegenstelling tot wat ik denk krijg ik op dat moment geen golden shower maar krijg ik te horen dat ik naar mijn kooi moet gaan.

Kruipend over de stenen vloer ga ik door het deurtje de kooi binnen. Als mijn Meester deze op slot gedaan heeft moet ik me uitkleden, ik krijg daar 5 minuten voor want als hij terugkomt moet het uit zijn. Latex is zo ontzettend moeilijk uit te krijgen dat ik zit te worstelen in de te kleine kooi.

5 minuten later komt Meester terug en ik krijg een oogmasker op. Het is pikdonker. Ik hoor hem weglopen en even later weer terug komen maar er zijn meer voetstappen, zeker 3 man extra zijn mee naar binnengekomen.

Terwijl ik naakt in de kooi lig hoor ik dat ze om me heen gaan staan en plotseling schik ik van een warme pisstraal die recht in mijn kut gespoten wordt. Terwijl dat nog niet afgelopen is wordt mijn hoofd helemaal onder gezeken. Mijn hele lijf zit onder de pis en ik moet op mijn knieën gaan zitten met mijn kont tegen de tralies en mijn benen steken uit de kooi.

Terwijl de pis nog van mijn lichaam afdruipt wordt ik door de mannen 1 voor 1 genomen zonder dat ze een woord zeggen. Wie zouden dat toch zijn vraag ik me af.

Wilt u mij dat laten overkomen? Deze sub zoekt Meester en ik ben voor veel in.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024