Naam: Pascalle
Leeftijd: 54 jaar
Plaats: Rotterdam

Deze vrouw zoekt Meester voor tepeltorture of te wel tepelpijniging. Als ik me bij u aanmeld mag ik me meteen uitdoen, mijn stringetje mag ik aanhouden en ik krijg een collar om daarna met een riem om achter U aan te lopen naar de woonkamer.

Ik mag u voorzien van een drankje en steek uw sigaretje aan. De asbak ben ik blijkbaar want ik moet voor de bank op mijn rug gaan liggen en mijn mond open doen. Telkens als er as van de sigaret geklopt moet worden moet ik mijn mond open doen.

De as smaakt zo ontzettend smerig maar toch zeg ik elke keer opnieuw weer dank U Meester. Gelukkig voor mij maakt U de sigaret uit in de asbak die op tafel staat. U neemt een kaars, steekt die aan en druppelt het kaarsvet over mijn borsten.

Op het moment dat de druppels op mijn borsten vallen schrik ik van de warmte en het duurt even voordat de ergste hitte verdwenen is. Nu mijn tepels hard zijn zet u er klemmen op, deze klemmen zijn door middel van een ketting met elkaar verbonden.

De klemmen zitten stevig er op en als de pijn ondragelijk wordt trekt U met een ruk aan de ketting zodat beide tepelklemmen hard van mijn tepels getrokken worden. Argggh, wat een pijn doet dat. Ik krijg maar even om bij te komen want de klemmen moeten er weer opgezet worden.

Deze keer wordt de tussenketting verbonden met extra klemmen die aan mijn schaamlippen worden vastgezet. Ik heb er zelf om gevraagd denk ik nog bij mezelf en ik denk meteen aan deze advertentie; Vrouw zoekt Meester.

Mijn Meester neemt de ketting vast in het midden en rukt er weer alle klemmen vanaf. Deze keer verga ik van de pijn en ik zeg tegen mijn Meester: Dank U, mag ik nog een keer Meester?

Ik geniet van het onderdanige, van het overgeven van mezelf aan iemand en die persoon neemt de totale macht van me over zodat ik niets meer te zeggen heb.

Wil jij mijn Meester zijn? Deze vrouw zoekt Meester die weet wat hij doet! Op onze afspraak kan ik mijn eigen spulletjes meenemen als je geen goede klemmen bezit.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024