Naam: Susanne
Leeftijd: 56 jaar
Plaats: Oldambt

Met mijn korte rooie haren, lange lijf en norse houding kom ik meteen op je over als een echte bitch. Ik heb een lekkere grote cupmaat en altijd sexy hold-up’s aan. Ik loop graag sliploos rond zodat ik alles goed kan laten luchten.

Met deze oproep “Vrouw zoekt slaaf” bedoel ik dan ook een slaaf die NU kan komen opdraven. En dan bedoel ik niet zomaar in je auto stappen en hierheen rijden, nee, je trekt thuis de lingerie van je vrouw aan omdat IK dat wil en daarna kom je met het openbaar vervoer hierheen.

Je staat thuis naakt voor de kast waar de lingerie van je vrouw in ligt, je zoekt een mooi rood setje uit omdat je denkt dat ik dat een mooie kleur vindt. De string die er bij zit heeft moeite om je lul binnen te houden en omdat je er opgewonden van raakt wordt je piemel kei hard waardoor deze boven de slip uitkomt.

Van geiligheid zou je je willen aftrekken maar ik heb je opgedragen er voor te zorgen dat je een week lang niet klaar mag komen. Even trek je aan je piemel maar op tijd stop je er mee zodat je voorkomt dat het eindigt in een zaadlozing. Je trekt het kleine bh’tje aan, je jarretelgordel en je panty’s. Je panty’s maak je vast aan de gordel en je kijkt nog eens in de spiegel om te kijken of je klaar bent en of alles goed zit.

Je loopt naar beneden, trekt je pumps aan die je speciaal voor deze gelegenheid hebt moeten kopen en je lange jas. Als je de deur achter je dicht trekt loop je wat onwennig naar de bus die je naar het station brengt. Onderweg naar de bus loop je wat te stuntelen op de hoge hakken en je merkt dat er al naar je gekeken wordt.

Terwijl je bij de bushalte staat maak je met je mobiele telefoon een foto die je naar me toe moet mailen zodat ik kan controleren of je de afgesproken route neemt.

Lijkt je dat wat? Wil je samen met mij deze geile verhalen meemaken? Deze vrouw zoekt slaaf dus ik heb de leiding in onze fantasie, jij mag meedoen.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024