kinky meesteres
Naam: Saloua
Leeftijd: 39 jaar
Plaats: Almere

Ben jij een echte wc slaaf? En ben jij op zoek naar een kinky meesteres die jou smerige wensen vervult? Ik ben de meesteres die jij zoekt goor onderkruipsel.

Er zijn maar weinig meesteressen zoals ik! Ik heb alleen nog maar vieze gore onderkruipsels zoals jij gehad, met zeer perverse en gore wensen. Dus je hebt geluk, want andere meesteressen zullen jou nooit willen als slaaf. Laat staan als wc slaaf!

Ik ben ongeduldig, want ik heb weer een wc slaaf nodig. Kortom je hebt geluk dat ik een plekje voor je heb. Speciaal voor mijn wc slaaf heb ik een nieuwe toiletstoel gekocht, waar jij onder mag gaan zitten.

Wanneer je bij mij langs komt op de tijd en dag die ik je heb bevolen, sta jij onderdanig voor de deur. Ik wil dat je niets tegen mij zegt! Ik grijp je in je nekvel en trek je naar binnen. Je moet direct doorlopen naar mijn speciaal ingerichte sm kelder. Eenmaal beneden trek jij gelijk al je kleren uit.

Het is jou pechdag vandaag want ik heb vanmorgen al moeten poepen, en omdat jij niet s’morgens langs kon komen heb ik het op het gewone toilet moeten doen! Als straf wil ik dat je als eerste dus mijn bevuilde anus gaat schoonlikken met je tong. Zodat ik me weer een beetje fris kan voelen.

Door het likken aan mijn kont merk ik dat aandrang krijg om te pissen. Direct beveel ik je onder de toiletstoel te gaan zitten jij irritant mannetje blegh. Direct begin ik je helemaal onder te plassen, pff heerlijk wat een opluchting.Uiteraard veeg ik mijn poesje niet maar word deze door jou goed schoon gelikt.

Ik loop naar boven om even wat te gaan eten om mijn stoelgang op gang te krijgen. Het komende uur wacht jij rustig onder gepist af, tot ik weer terug naar beneden kom.

Na 1,5 uur merk ik dat ik moet poepen. Ik loop naar beneden en ga eens lekker boven mijn nieuwe wc slaaf op mijn toiletstoel zitten. Ik heb een beetje last van mijn buik omdat ik gisteren vrij pittig heb gegeten. Mijn kontje brand een beetje van de kruiden. Langzaam komt mijn plakkerige poep naar buiten, ahhh wat een opluchting.

Met wc papier is het altijd mijn billen goed schoon te krijgen. Maar gelukkig voor mij heb ik nu een vaste persoonlijke wc slaaf! Wanneer ik leeg gescheten ben kun jij aan je taak beginnen. Jij begint gelijk mijn kontje schoon te likken met je tong. Laat ik niet merken dat er ergens nog wat stront is blijven zitten!

Als jij jou taak goed hebt uitgevoerd dan zal ik er over nadenken of je de volgende keer weer mag komen!

Ben jij de wc slaaf die ik zoek? Durf dan maar eens te reageren. Waarschijnlijk durf je dat niet. Maar mocht jij toch het lef hebben?! Dan zie ik jou misschien wel vanavond en dan weet je wat er gaat gebeuren en wat mijn eisen zijn!

 

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024