Naam: Nathalie
Leeftijd: 36 jaar
Plaats: Veenendaal

Deze zwarte Meesteres zoekt onderdanige blanke mannen.

De vernedering ligt voor de hand, je bent niet groot geschapen, erger nog je hebt een ontzettend kleine pik, ik zou niet weten wat je er in het dagelijks leven mee moet, schaam je je niet?

Ik ben een grote negerin met dikke tieten om tussen te verstikken, borstneuken dat kan vast niet met dat piemeltje van je. Als je uitverkoren bent om door mij opgeroepen te worden dan zul je je vernederingen moeten ondergaan, huilebalken daar heb ik niks aan.

Het is een hele eer voor je om bij deze zwarte Meesteres te mogen komen. Je komt binnen en ik zet je in je naakte slettenlijf tegen de muur, eerst maar eens keuren dat snolletje. Je ziet er niet uit en als ik naar je piemel kijk begin ik spontaan te lachen.

Wat is dat? vraag ik, ik hoor niks!! Wat is dat vraag ik, moet dat je piemel voorstellen? Dat lijkt wel een worm. Ik sla er op met mijn vlakke hand en geloof het of niet, het beweegt ook nog. Die is nergens goed voor, die binden we dadelijk tussen je bilnaad naar achteren dan lijkt het tenminste op een kut.

Wat een blunder zeg om zo bij me binnen te komen en dan niet het juiste gereedschap bij je te hebben.

Ga jij maar eens op de grond liggen, dan gaan we eens kijken waar ik je wel voor kan gebruiken. Ik ga op je gezicht zitten, daar lig je dan met je kleine pikkie snakkend naar adem omdat ik met mijn grote zwarte kont je alle lucht wegneem.

Je geeft het afgesproken teken dat je echt in ademnood zit maar naar mijn mening kun je het nog wel even volhouden. Als deze zwarte Meesteres besluit dat het dan uiteindelijk genoeg is geweest voor je sta ik op en je haalt diep adem.

Zo, nu gaan we een kutje maken van dat belachelijke piemeltje van je, ik trek je hoofdhuid strak naar voren en zet er een lekkere klem met ketting op. Ik ga achter je staan, zeg dat je je benen wijd moet doen en ik pak de ketting vast en trek deze tussen je reet en maak hem vast aan ene ring in je halsband.

Nu ziet het er al beter uit! Ik denk dat ik je maar eens ga neuken, je bent vanaf nu de rest van de dag mijn slavin.

Lijkt je deze vernedering wat? Schrijf je in en ik neem altijd contact met je op.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2024