Naam: Nova
Leeftijd: 63 jaar
Plaats: Dordrecht

Meesteres zoekt slaven voor lustslavery, en dan bedoel ik niet zomaar 1 of 2 slaafjes, nee ik heb plaats voor 8 sletten slaven, die passen allemaal in mijn kelder.In de sm wereld ben ik bekend onder de naam Mrs Nova, ik ben met mijn 63 jaar een zeer ervaren en gedreven Meesteres. Ik drijf mijn slaven in het hartje van Dordrecht waar ik ook woon.

Mijn slaven zijn netjes door me zelf opgeleid, het liefste heb ik dan ook onervaren slaven zodat ik ze kan aanleren zoals ik het hebben wil. Het geeft altijd zoveel strubbelingen en onnodige energie als ik je gewoontes van een andere Meesteres moet afleren en geloof me dat wil je niet!

1 voor 1 zal ik jullie ontvangen met ongeveer een half uurtje als tussenpozen en geblinddoekt naar mijn ruimte leiden, jullie zien elkaar niet en weten niet met hoeveel jullie in mijn ruimte aanwezig zijn. Ben je de eerste? Is er al iemand voor me de ruimte ingegaan? Wie zal het weten, deze Meesteres zoekt slaven sletten.

Telkens als ik de ruimte binnenkom merk ik de geile spanning die jullie op aan het bouwen zijn en ik laat jullie nog even wachten tot we compleet zijn. Wat jullie niet weten is dat ik 8 Andreas kruisen in een cirkel heb geplaatst en aan elk kruis komt een lustslaaf te hangen.

Ik werk niet de klok rond, nee als ik vindt dat het jou beurt is dan gaat het gebeuren, en reageer niet te mieterig want voor je er erg in hebt laat ik je in je kont neuken door een andere slet van een slaaf. Dus als ik jou was zou ik me maar groot houden en zeker elke keer weer om meer vragen nadat je me hebt bedankt.

Natuurlijk vertel ik hier niet tot in detail wat ik met jullie slaven ga doen, dat is voor mij een weet en voor jou een vraag, je kunt er snel genoeg achter komen als je je maar opensteld voor me.

Dus wil je deel uitmaken van mijn mannelijke harem wacht dan niet te lang want deze Meesteres zoekt slaven en ik zal mijn lusten op je botvieren zoals ik dat in gedachte heb.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2021