Naam: Ria
Leeftijd: 61 jaar
Plaats: Amsterdam

Mijn toiletstoel staat voor je klaar want deze Meesteres zoekt toiletslaaf. Ik ben een lekkere mollige Meesteres en je kunt me plezieren door te dienen als toilet.Je hebt een onderdanige houding en bent bereidt verder te gaan dan je eigenlijk wil. Om mijn ongewassen kont te rimmen moet je eerst door mijn kwalificatie heen komen.

Als je niet goed genoeg bent zal je dat niet lukken, rimmen is alleen voor de slaafse slaven weggelegd. Als je daar met je bek open ligt en ik heb zin om te pissen dan kom ik op de toiletstoel zitten.

je bent blij dat ik je eindelijk ga gebruiken want uiteindelijk ben je bij mij gekomen om te dienen als toiletslaaf. Ik zeik in je bek en je hebt moeite om het snel genoeg door te slikken, je hele gezicht is nat van de zeik en je ziet er niet uit.

Bah wat ben je een smerig mannetje, daar lig je dan onder de wc bril te stinken, ik pak een emmer met water en gooi die over je gezicht, even doorspoelen hoor! Niet veel later voel ik de drang aankomen dat ik moet poepen en gelukkig lig je net opgedroogd blij te kijken onder de toiletstoel.

Jij hebt gereageerd op mijn advertentie zeg ik, dus wat zoekt je Meesteres? Mijn Meesteres zoekt een toiletslaaf, Meesteres zeg je. Dan is het nu tijd voor het grotere werk.

Ik ga weer op de toiletstoel zitten en neem er een krantje bij, ik ga eens op mijn gemak je bek vol schijten. Mijn stront komt recht in je bek, lekker kauwen wordt dat! Wat denk je nu? Was ik er maar niet aan begonnen? Helaas voor je, je kunt nu niet meer terug.

Als ik zie dat je mijn stront netjes hebt weggewerkt dan mag je het ultieme bij me doen. Je mag mijn ongewassen kont rimmen. Heerlijk lik je alles schoon, ik zie dat je er een harde lul van krijgt en ik pets er met mijn vlakke hand op. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Denk je het aan te kunnen? Deze Meesteres zoekt toiletslaaf maar meer moet je ook niet verwachten! Als je dit niet aanstaat zoek je maar verder.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2021