Naam: Gerlene
Leeftijd: 46 jaar
Plaats: Roermond

Welk dominant koppel in de omgeving van Roermond zoekt nog een onderdanige vrouw die naakt het huishouden wil doen? Dominante mannen alleen mogen deze keer ook reageren maar dan moeten ze wel zeer streng optreden.

Mijn naam is Gerlene, 46 jaar en kom uit Roermond, de Donderberg om wat preciezer te zijn. Ik woon daar in een flat op 10 hoog en ben gek op naakt poetsen.

Omdat ik een onderdanige vrouw ben en nogal snel uitgepoetst ben bij me in mijn flatje zoek ik een koppel of man alleen die me zeggen wat ik in hun huishouden moet doen.

Het liefste doe ik dat naakt, als de vrouw van het koppel daar moeite mee heeft kan ik daar bij inkomen, dan heb ik om die reden nog wel een paar hele leuke speelpakjes om aan te trekken.

Ik kom altijd stipt op tijd, als er een lijstje voor mij klaarligt met dingen die die dag zeker moeten gebeuren dan zal ik dat eerst doen voordat ik aan de normale handelingen begin.

Als ik iets niet goed doe verwacht ik niet dat u lief tegen me doet, nee ik verwacht straf, dat mag schelden zijn, me uitmaken voor hoer, achterbakse teef en slet, maar ook pijnigen mag door me bijvoorbeeld tepelklemmen op te zetten waarmee ik de rest van de tijd moet rondlopen.

Een man alleen mag me dan vernederen door me als sexslavin te misbruiken. Ik heb een lekker lijf, ben een stevige vrouw met heerlijke tieten en een kaal geschoren kutje.

Dat kaal geschoren kutje kan lekker squirten bij de juiste manier van aanpak maar dan moet ik wel vastgebonden zijn, alleen dan gaat het lukken. Ik kan me dan helemaal aan je overgeven en heb het juiste gevoel van een onderdanige vrouw.

De juiste plaats mijn kale kutje masseren en een beetje grof schelden tegen me doen me zeker binnen de kortste keren helemaal laten spuiten.

Dus zoek je of jullie nog een geil onderdanig sletje voor het huishouden dan ben ik bereidt om wekelijks langs te komen. Mail me en date me, als onderdanige vrouw ga ik graag voor jullie aan het werk.

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2021