Naam: Caterina
Leeftijd: 35 jaar
Plaats: Enschede

Ik ben een lekkere slavin met grote dikke borsten en grote tepels ik ben gek op onderdanige spelletjes en ik ben vrij. Daarom deze oproep Slavin zoekt Meester. Ik heb een eigen speelkelder waar we samen gebruik van kunnen maken. Veel BDSM spullen heb ik op onze date klaarstaan.

In hoerige lingerie doe ik voor U de deur open en ik ben al geil bij de gedachte dat er straks van alles gaat gebeuren waar ik geen vat op heb. Ik moet me overleveren aan de geile buien van Mijn Meester en ga daar volledig in mee.

Nog maar amper binnengekomen zeg je; Zo, dus deze slavin zoekt Meester? Je ziet er uit als een hoer, een echte strontslet ben je. Ik krijg de eerste opdracht en dat is dat ik in de houding moet gaan zitten en ik zeg ja Meester, ik ben een hoer en een strontslet.

Even later krijg ik een band om en ik mag achter U aan. Waar heeft deze teef haar kelder? Ik wijs een deur aan en we gaan naar beneden. Ga jij maar eens een kwartier op de hurken zitten slet zeg je en al na 5 minuten hoop ik dat het niet lang meer duurt want dit is echt niet vol te houden.

Ondertussen kijkt u wat er allemaal voor spullen in mijn kelder liggen. U neemt de paardenharen zweep vast en bekijkt deze. Ik hoop niet dat U deze gaat gebruiken want dit soort zwepen laten flinke tekens achter. U loopt verder naar de open kast en neemt er een touw en een kaars uit.

We gaan eens rustig beginnen, eens kijken wat deze slavin kan hebben zegt U en ik mag uit mijn benarde houding opstaan en op tafel gaan liggen. U bindt mijn handen en voeten vast, daarna krijg ik een stevige bondage om mijn grote tieten, deze worden zo strak opgebonden dat ze recht omhoog steken. Ze zwellen rood op en mijn tepels zijn helemaal donkerrood en hard.

Ik krijg nog een touw tussen mijn spleet getrokken en af en toe trekt U er aan om het er goed in te krijgen. Ondanks de pijn geniet ik er met volle teugen van en voel ik het geile kutsap opkomen en zo het touw wat in mijn spleet zit helemaal nat maken.

Slavin zoekt Meester zegt U, Slavin zoekt Meester, en daar lig je dan, hulpeloos te wachten op wat komen gaat. U spuugt op mijn buik en in mijn gezicht en ik bedankt mijn Meester daarvoor. Ik krijg een oogkap op zodat ik niets meer kan zien, even later hoor ik een aansteker dus de kaars wordt aangestoken. Alleen wanneer de druppels vallen kan ik nu niet zien dus dat maakt het extra spannend voor me.

Plotseling vallen de druppels kaarsvet over mijn slaafse tieten, ze zijn al extra gevoelig omdat ze afgebonden zijn en ik voel de pijn heel intens doorgloeien. Ik geniet ervan en ik vraag om meer maar dat had ik niet mogen doen, abrupt stopt U, maakt de bondage los en ik voel een steek van onderen terwijl ik niets kan zien wordt ik door mijn Meester geneukt. Bij elke stoot zeg ik; Ik ben Uw hoertje Meester, Uw slet…

Slavin zoekt Meester is de titel van mijn contact advertentie, bent U de Meester die deze slavin zoekt?

Reageer op deze advertentie


 

\\ Categorieen: , , ,

BDSM Contact Advertenties | Copyright 2021